In anul 2011 firma  SC JNO GROUP SRL a inceput, USOR dar SIGUR, sa isi faca simtita prezenta  pe piata romaneasca in domeniul service-ului de utilaje de constructii.
La acea vreme, nu existau multe companii in Romania care sa ofere aceste servicii. In consecinta, am luat decizia sa investim masiv in echipamente de cea mai buna calitate si personal cu o experienta vasta in domenii precum mecanica, electromecanica si prelucrari prin aschiere.
In scurt timp am devenit un nume important in service-area utilajelor agricole si industriale.
Incepand cu anul 2017 am incheiat noi parteneriate de distributie cu diverse companii si am devenit dealeri de piese de schimb, elemente de revizie, lubrifianti, tractoare si accesorii de utilaje.
Astazi, JNO Group este service autorizat ISCIR si RAR, detinand standardul de calitate ISO 9001. De asemenea suntem furnizor local,regional si national, de piese, consumabile si servicii, la un pret corect si calitate superioara a lucrarilor.

CU CE NE OCUPAM?

In cadrul service-ului oferim SOLUTII COMPLETE pentru toata gama de sisteme mecanice ( MOTOARE , TRANSMISII), hidraulice ( POMPE, DISTRIBUITOARE, CILINDRII) si electrice, lucrarile noastre beneficiind de GARANTIE atat pentru manopera cat si pentru piesele achizitionate din cadrul societatii noastre.

Detinem DOUA MASINI DE ALEZAT MOBILE SI 6 ATELIERE MOBILE pentru lucrari de alezare ale utilajelor direct in santier economisind astfel timpul necesar deplasarii utilajului la sediu.

In cadrul atelierului nostru realizam lucrari de strungarie de cea mai buna calitate cat si reparatii de cupe, lame utilaje, suduri speciale etc

Diagnoza de calitate

Dispunem de o vasta experienta in DIAGNOSTICAREA COMPUTERIZATA si repararea Unitatilor Centrale de Control ale utilajelor.

Peste 6000+ piese

Asiguram PIESE DE SCHIMB originale sau after market, inclusiv anvelope si piese de uzura pentru toata gama de utilaje LA PRETURI AVANTAJOASE

Service Autorizat ISCIR

Realizam lucrari de intretinere si reparatii pentru o gama larga de utilaje din constructii, infrastructura rutiera, agricultura, silvicultura, zootehnie etc.