PRELUCRARI MECANICE SI SUDURI SPECIALE

In cadrul atelierului nostru realizam lucrari de strungarie de cea mai buna calitate cat si reparatii de cupe, lame utilaje, suduri speciale: co2, argon, mig mag, oxiacetilen etc

Masina de gaurit, frezat si alezat orizontala in 5 axe.Lucrari ce se pot executa pe aceasta masina: prelucrarea pieselor mari,de tipul carcaselor,care necesita o precizie mare si care sunt in acelasi timp greu de asezat in alte tipuri de masini unelte

Masina de gaurit in coordonate verticala , de mare precizie.Lucrari ce se pot executa pe aceasta masina : lucrari de scularie si prototipuri, avand o precizie foarte mare ,gaurire,  frezare.

Freze universale 350x1500mm:Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina: frezari, gauriri, danturari, pinioane.

Masini de rectificat rotund interior exterior  300x1000mm,250x2000mm,200x600mm. Lucrari ce se pot executa pe aceasta masina: prelucrari prin rectificare a suprafetelor de revolutie (cilindrice, conice, profilate) exterioare si interioare si a suprafetelor plane frontale.

Masina de rectificat rotund interior si frontal. Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina: rectificare interioara si frontala pana la diametrul de 500mm.

Masini de rectificare plana. Lucrari ce se pot executa pe aceasta masina: prelucrari prin rectificare a suprafetelor plane si profilate cu partea periferica a pietrei.

Masina de rectificat plan, inclinat  250x2000mm,300x1000mm,600x200mm. Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina: ascutirea cutitelor plane sau pentru alte repere care necesita prelucrari plane similare.

Masina de rectificat arbori cotiti. Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina: prelucrari prin rectificare a suprafetelor cilindrice exterioare ale palierelor si manetoanelor arborilor cotiti cu lungimea maxima de 1100 mm si excentricitate maxima de 100 mm.

Masina de mortezat. Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina: mortezare interior exterior: canale de pana , danturi , caneluri si pinioane.

Masina de rabotat. Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina: prelucreaza suprafetele plane,orizontale,verticale,inclinate,diferite forme de canale la piese de dimensiuni mici si mijlocii,suprafete profilate la piese lungi si relativ inguste.

Strunguri de mici si mari dimensiuni.Lucrari ce se pot executa pe acest tip de masina sunt lucrari de strunjire care pot fi executate in gama de dimensiuni : diametrul 350 pana la 1250 mm cu lungimea maxima de 3500mm.

Masina de danturat roti dintate cilindrice cu dantura dreapta si inclinata. Lucrari ce se pot efectua pe acest tip de masina: roti dintate cu dantura dreapta sau inclinata de la modul 1 pana la 7 cu diametrul maxim de 350mm.

 

 

Pentru orice intrebare, nu ezitati sa ne contactati

[layerslider_vc id=”35″]